Mezunlarımızın görüşleri...
Ağustos 02 , 2017

Kontrol ve Otomasyon Bölümü Öğretim Görevlimiz Dr. Serkan Türkeli, 22-25 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen “VI. International Congress of Molecular Medicine” kongresinde ödül aldı. Türkeli, “Creating an IOT Device to Monitor Vital Signs of Infants” başlıklı posteri ile “En İyi Poster Sunum” kategorisinde ödüle değer görüldü.

Bebek ölümlerini azaltmayı hedefleyen çalışma, Türkeli’nin danışmanlığında Kontrol ve Otomasyon yüksek lisans öğrencisi Remzi Yalın Sönmez, Biyomedikal Yüksek lisans öğrencisi Hüseyin Tanzer Atay ve lisans derecesini İTÜ Kontrol ve Otomasyon bölümünde tamamlamış, yüksek lisans çalışmalarını Boğaziçi Üniversitesi Biyomedikal yüksek lisans programında devam eden Kenan Kaan Kurt tarafından yapılmıştır.